Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben.  Bij Amrâth Hotel Bigarre Maastricht is betaald parkeren eenvoudig en efficiënt geregeld. Het hotel biedt gasten de mogelijkheid om te parkeren in de parkeergarage van het hotel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Dankzij de centrale ligging van het hotel ben je binnen enkele minuten in het levendige centrum van Maastricht, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer en talloze restaurants en winkels. Parkeren bij het hotel is gemakkelijk, zodat je volop kunt genieten van je verblijf in Maastricht zonder stress over parkeren.

Betaald parkeren

Amrâth Hotel Bigarré beschikt over een eigen parkeerplaats met 10 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling.

Na aankomst bij de parkeerplaats is het van belang om je aan te melden bij de receptie voor toegang tot de parkeerplaats. Het is niet mogelijk om de parkeerplaats van te voren te reserveren, deze zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Hotel Bigarré bevinden zich op het volgende adres: Van Hasseltkade 8, 6211 Maastricht.

Voer bovenstaand adres in navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de A2 in zuidelijke richting naar Maastricht. Neem afslag 53 richting Maastricht en volg de borden naar de N278.

Sla linksaf naar de Biesenwal en vervolg je weg naar de Scharnerweg. Sla daarna rechtsaf naar de Alexander Battalaan en sla op de rotonde rechtsaf naar de Prins Bisschopsingel.

Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Wilhelminasingel. En vervolg  je weg naar de Van Hasseltkade. Amrâth Hotel Bigarré bevindt zich aan de linkerkant.

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend. 

  • Q-Park Bassin
  • ParkBee Maasboulevard
  • Q-Park SG Entre Deux
  • Sphinxpassage