Magische kerst bij Amrâth Hotel Bigarré

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Hotel Bigarré en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Maastricht te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt. 

Boek met 20% korting

Magisch Maastricht

Van vrijdag 1 december tot en met zaterdag 30 december is de Kerstmarkt ''Magisch Maastricht'' op het Vrijthof. Ontdek de heerlijke eettentjes of de leuke live-acts. Kom helemaal in de kerststemming op de mooiste kerstmarkt van Nederland!
 

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Maastricht? De medewerkers van Amrâth Hotel Bigarré raden de volgende activiteiten aan:

  • Magisch Maastricht Vrijthof - Bezoek verschillende kraampjes op de kerstmarkt of schaats op de overdekte schaatsbaan. Van donderdag 30 november 2023 tot en met zondag 31 december 2023 ervaar je de magische sferen op het Vrijthof.
  • Winterconcert André Rieu - Een betoverend kerstconcert in de stad van André Rieu! Geniet van heerlijke muziek in een prachtige magische kerstsetting.                            Het Winterconcert vindt plaats in het MECC op zaterdag 9, zondag 10, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december 2023.
  • Kerststad Valkenburg - Bezoek de 'Most Beautiful Christmas Market in the Netherlands'. Van magische kerstmarkten in grotten tot aan sprookjesachtige optochten. Je kunt het allemaal beleven van vrijdag 17 november 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 in Valkenburg!