Verblijf met het gehele gezin in Amrâth Hotel Bigarré!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Breng een bezoek aan het zuiden en plan een aantal dagen in Maastricht!

Overnachten in Maastricht

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemet
KleurplaatKleurpotloden

 

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Maastricht? De medewerkers van Amrâth Hotel Bigarré raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Valkenburg - Valkenburg is de ideale bestemming voor het gezin. Zo zijn er sprookjesbossen met leuke attractie waar de kids de hele dag hun ogen naar uit kunnen kijken! Voor de wat oudere kinderen zijn er er grotten, Kasteelruïnes en speurtochten verspreid door heel valkenburg!
  • Fort Sint Pieter -  Fort Sint Pieter steekt trots boven Maastricht uit en is een indrukwekkend historisch bouwerk uit de 18e eeuw.Stap terug in de tijd en herbeleef de geschiedenis tijdens een rondleiding door Fort Sint Pieter! In de rondleiding kom je langs de waterput, de schietgaten en de kanonnengalerij.
  • Disovery Museum - Dit museum is een museum voor nieuwsgierge mensen van alle leeftijden. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in interactieve exposities, het Theater van de wetenschap tijdens een spectaculaire filmvertoningen en in het Laboratorium. In dit museum staat alles in het teken van de thema’s aarde, wetenschap, techniek en ontwerp.